Ryhmät

Mammut MTR 141 Low Maastojuoksu Naisten kengät,Mammut pitkähihaiset techpaitapuserot,verkkokaupoissa sivusto

€151.32  €75.66Säästä: 50%
  • Malli: Mammut 002714
  • 6282 Kpl varastossa
  • Mammut Mtr 201 II Low Maastojuoksu Naisten kengät myynti,Mammut finland,Rajoitetun ajan myynnissä
  • Mammut MTR 141 Low Goretex Maastojuoksu Naisten kengät,mammut alessandria,verkkokaupoissa sivusto
  • Mammut Mtr 201 II Low Maastojuoksu Naisten kengät myynti Promotio,Mammut lumivyöryturvallisuus,Huippulaadukkaat
  • Mammut MTR 141 Low Maastojuoksu Naisten kengät,Mammut pitkähihaiset techpaitapuserot,verkkokaupoissa sivusto
  • Mammut MTR 71 Trail Low Maastojuoksu Naisten kengät muodikas muotoilu,mammut snowhotel finland,Jälleenmyyjä

Valitse:Määrä

Mammut MTR 141 Low Maastojuoksu Naisten kengät,Mammut pitkähihaiset techpaitapuserot,verkkokaupoissa sivusto_checkout
Mammut untuvatakit Mammut Naisten kengät maastojuoksu , Mammut MTR 141 Low Maastojuoksu Naisten kengät,Mammut pitkähihaiset techpaitapuserot,verkkokaupoissa sivusto Mammut untuvatakit,myynti halpaa

Innovatiivinen Alpine Esiintyjän muotoiltu näyttävästi kova ja kulutusta kestävä 3 D polyamidikangas, integroidulla hybridi kuori lisäämään tukea ja suojaa. Kenkä on erittäin kevyt ja mukava ja on varustettu erilaisia todistettu ja patentoitu Mammut teknologiat: Base Fit, Rolling Concept, ja äskettäin kehitetty Mammutin gripex Sonar pohja teknologia ja sen ympärillä turvallisuutta ja pitoa käsite. Kiila on valmistettu ultrakevyt pistetään EVA IP. Ventech vuori käytettävä edessä jalka takaa nopean siirtävä ja kuivaus optimaalisen ilmaston. Tämä korkean teknologian kenkä on myös tekniikoita Memo Vaahto 3 D Textile, Liquid Rubber ja 360 kantapää tuki. Se sisältää heijastimet lisäävät turvallisuutta pimeällä.
Ihanteellinen:
Polkujuoksu
Lähestyä
sauvakävely
Sopiva:
Matkustaa
pyöräily
Kävely
Ominaisuudet:
Flex-indeksi: A4
Viimeksi indeksi: MTR
Paino UK koko 5,5 (per pari): 602
Base Fit
Rolling Concept
Hybrid Shell
Sonar Technology
Memo Vaahto
360 Heel Support
Single Shell Construction
FeetMap
3 D Textile
MTR Speed Lace System
Kumi kärjys
Liquid Rubber Protection
Vaimennus Strobel rakentaminen
Välipohja korkeus 10/21 mm
HeelDrop 11 mm
Tekniset tiedot:
Materiaali Textile:
Yhden Shell Construction: Tämä tavoite Tämän tyyppinen rakenne on luoda akselin kengän käyttämällä materiaalia, jolla on mahdollisimman vähän saumat kuin mahdollista. Tämä lisää kestävyyttä ansiosta pienempi määrä kosketuspintojen ja vähentää kokonaispainoa.
Sisävuori:
Ventech: Ventech ™ tekniset kankaat, jotka on valmistettu pehmeästä polyesteristä, aktiivisesti parantaa lämpötilan seurauksena erittäin tehokas kosteutta siirtävä ja nopeasti kuivuva. Kestävä mikrobilääkehoitoa auttaa estämään tai vähentämään epämiellyttäviä hajuja. C
SOLES:
MTR 141 Alhainen Naiset
Ainutlaatuinen kulutuspinnan rakenne, jonka tarkoituksena on taata mahdollisimman siirron jarrutus- ja vauhtia voima, on saanut samankeskinen kuvio luoma akustinen (luotain) aaltoja. Tämä takaa korkean sivureuna vakautta jyrkkä traverssien, otteen liukkaalla kelillä ansiosta joustavien kylkiluut ja integroitu pitkittäinen holvituki. Joustava kylkiluut integroitu kiilan ja patentoitu Rolling Concept varmistaa pyöristetty pyorivia yhdistettynä ergonominen tuki ja iskunvaimennus.
TECHNOLOGIES:
Rolling Concept: patentoitu Mammutin ainoa käsitteen räätälöityä tukea ja pehmusteet tukea luonnon jalka rulla, ja siten ehkäistä väsymystä (vaara kiertämällä).
Sonar Tekniikka: ainutlaatuinen kulutuspinnan rakenne, jonka tarkoituksena on taata mahdollisimman siirron jarrutus- ja vauhtia voima, on saanut samankeskinen kuvio luotu luotaimen aaltoja. Tämä takaa korkean sivureuna vakautta jyrkkä traverssien, otteen liukkaalla kelillä ansiosta joustavien kylkiluut ja integroitu pitkittäinen holvituki. Joustava kylkiluut integroitu kiilan ja patentoitu Rolling Concept varmistaa pyöristetty pyorivia yhdistettynä ergonominen tuki ja iskunvaimennus.
Base Fit: Tämä patentoitu Mammut tekniikka takaa erinomaisen voimansiirron nauhoitus osan ainoa. Konsepti perustuu vapaan liukukappaleiden jotka on ankkuroitu pohjallinen. Tämä johtaa parannetun turvallisuuden ja vapauden rakkuloita, koska jalka ei voi liukua ympäri sisällä boot.
Memo Vaahto: Premium laatu vaahtomuovipehmustus joka muokataan jalkapöytä, Shin, ja nilkkojen monien Mammut malleja. Vaahto on erinomainen elastisuus ja palaa alkuperäiseen muotoonsa, kun on käytävä intensiivistä kuormia.

Haluatko tietää, mitä muita juoksu & triatlontuotteita Mammut tarjoaa? Mammut arvokas Suomi:sta voit tilata kaikkia Maastojuoksu tuotteita, jotta voit nauttia ja hyötyä urheilusta täysin siemauksin ilman komplikaatioita. Mammut MTR 141 Low on juuri nyt alennuksessa! Hyödynnä tätä uskomatonta tarjousta ja tilaa verkkokaupastamme rauhassa turvallisen maksujärjestelmämme kautta ja nauti korkealaatuisesta asiakaspalvelustamme.

Kuvaus


Mammut - Naisten kengät - Maastojuoksu

Copyright © 2018 www.iloveyourbrands.com. Powered by iloveyourbrands.com